]
Royal Cosun

Royal Cosun

‘MASTER THE UNEXPECTED’ IN DE PRAKTIJK GEBRACHT

Lees meer
Agio Cigars

Agio Cigars

Riskonet overziet de volledige keten

Sigarenmaker Royal Agio Cigars ontwikkelde en bouwde een duurzame productie-, opslag- en logistieke locatie in het Brabantse Duizel. Volgens Riskonet vertegenwoordigt het niveau van risicobeheer van dit complex de top van wat in de Nederlandse industrie te vinden is.

Lees meer
ProDelta

ProDelta

"Door de inzet van Riskonet hebben wij bij ProDelta kunnen inzetten op een optimale transitie."

Als een bestaande grote opslagfaciliteit voor goederen als cacao, koffie en metalen geschikt moet worden gemaakt voor opslag van verpakte gevaarlijke stoffen, dan is er werk aan de winkel. ProDelta, een ontwikkelaar en beheerder van logistiek en industrieel vastgoed, schakelde de expertise van Riskonet in.

Lees meer
CBRE

CBRE

“Riskonet brengt ons risk awareness vóór de acquisitie”

Voordat een investeerder geld steekt in onroerend goed, wil deze goed zicht hebben op de aankoop. En dan liefst het complete plaatje, inclusief risico’s en investeringen. Bij CBRE Global Investors, actief in acquisitie en beheer van vastgoed, is dit aspect van het investeringsmétier de laatste jaren verder geprofessionaliseerd.

Lees meer
SWISS RE

SWISS RE

SWISS RE: PROFESSIONALITEIT IN DIENST

Riskonet staat ondernemingen bij op het gebied van asset risk management, maar kent ook de praktijk van (her)verzekeraars. De experts van Riskonet ondersteunen de activiteiten van het Zwitserse Swiss Re onder meer door de uitvoering van risk assessments en de ontwikkeling van workshops en opleidings- en trainingstrajecten.

Lees meer