White papers

Onze white papers wijzen u de weg in het doolhof van regels en voorschriften op het gebied van asset risk management. Of ze helpen een handje bij het identificeren en het voorkomen van calamiteiten. Download hier onze nieuwste publicaties.

Lees meer

White papers

Seminars

Riskonet zet zich actief in voor de ontwikkeling van asset risk management, op nationaal en internationaal niveau. Een voorbeeld hiervan is het seminar dat Riskonet in 2018 organiseerde voor iedereen die met de NFPA standard werkt. De deelnemers werden in korte tijd bijgepraat over de veranderingen in de NFPA 13. Verder delen we via seminars kennis met bedrijven over hoe de verzekeringsmarkt werkt en met verzekeraars over hoe klanten met verzekeraars om gaan.

Lees meer

Seminars
 NFPA en andere organisaties

NFPA en andere organisaties

Riskonet draagt bij aan de ontwikkeling van kennis en expertise op het gebied van asset risk management. Zo is Riskonet de Europese partner van de National Fire Protection Association (NFPA).

Dit is een Amerikaanse non-profit organisatie die het doel heeft om de last van brand en andere gevaren te verminderen door middel van wetenschappelijk onderzoek, richtlijnen en educatie.