Ondernemingen kennen dikwijls hun asset-gerelateerde risico’s, maar hebben soms minder zicht op operationele risico’s. Want hoe staat het met de risico’s en de gevolgen van bedrijfsschade op de operatie en de continuïteit van de organisatie? En hoe staat uw organisatie er voor als het gaat om aansprakelijkheid?

Wij adviseren organisaties hun operationele risico’s, inclusief die van bedrijfsschade en aansprakelijkheid, in samenhang te zien met zaken als arbeidsveiligheid, brandveiligheid en contractbeheersing. Door een integrale benadering stellen onze experts niet alleen de vraag welke risico’s u wilt lopen, maar ook welke u kúnt lopen. Bij welke gebeurtenissen en schade loopt een bedrijf de kans dat financiers het vertrouwen verliezen? Bij beursgenoteerde ondernemingen dienen bestuurders zich af te vragen welke gebeurtenissen gevolgen kunnen hebben voor de beurskoers.

Dat is een kwestie van van bewustzijn en van goed afwegen van opties. Riskonet ondersteunt uw organisatie graag bij het bepalen van financiële gevolgen van bijvoorbeeld bedrijfsschade- en aansprakelijkheidsrisico’s. Daarbij mag u vertrouwen op onze ervaring in strategische en operationele risk assessments voor organisaties, in tal van sectoren.

Organisatieadvies
Risicobeleid
Asset veiligheid
Environment, Health & Safety
Verzekeraars
Bouwkundige begeleiding
Internationaal adviesnetwerk