Wil jij werken bij de ‘Partner for the Unexpected’?

Waarom zou iemand bij Riskonet willen werken? Wat maakt dit bedrijf interessant als werkomgeving? “Wij van Riskonet zijn experts in veiligheid, of preciezer gezegd: in risk management”, formuleert Ron de Bruijn. “Wij zijn trots op onze kennis en ervaring, maar misschien nog wel meer op onze onafhankelijkheid. Het maakt dat wij voor iedereen een gewaardeerde partner kunnen zijn, zoals voor bedrijven, en goed kunnen samenwerken met verzekeraars en overheden.”

 

11 februari


De Bruijn, managing partner van Riskonet, omschrijft het bedrijf als een ‘platte’ organisatie met hardwerkende mensen. Een bescheiden bedrijf zonder ingewikkelde structuren, die juist daarom een aantrekkelijke werkomgeving kan zijn voor nieuwe senior collega’s die hun sporen hebben verdiend in risk management.

“Onze jonge organisatie is inmiddels de pioniersfase ontgroeid. Wij worden anno 2020 gezien als een autoriteit, die gerespecteerd wordt om het neutrale, goed onderbouwde oordeel over risico’s en veiligheid.”

Maak het verschil in ons internationale bedrijf

“Bij Riskonet krijg je als risk management expert de ruimte om jezelf – binnen de ruime kaders van het bedrijf – te ontwikkelen als expert en consultant. Om met je adviezen bij klanten het verschil te maken. Om organisaties slimmer en verstandiger met risico’s te laten omgaan. We doen dat in samenwerking met een twintigtal collega’s in Nederland, Polen, Turkije en Zuid-Afrika, voor nationale en internationale klanten. Daarbuiten hebben we partners in alle werelddelen, met wie wij nauw samenwerken. Dat is interessant en belangrijk werk, want het gaat over veiligheid van mensen en continuïteit van organisaties, dikwijls in een internationale context.”

Je collega’s in drie woorden: betrokken, professioneel en teamplayers

Wat bindt en drijft die professionals die namens Riskonet opdrachtgevers bijstaan? Drie woorden: betrokkenheid, samenwerking en professionaliteit. “De gezamenlijk gevoelde verantwoordelijkheid voor onze klanten is bij ons heel belangrijk. Hun belang staat voorop en we proberen ze op zo flexibel mogelijke wijze van dienst te zijn. Wij voegen daadwerkelijk iets toe, vanuit onze kennis en ervaring, niet gehinderd door corporate structuren en standaarden die bij sommige grote organisaties gelden.”

Die professionaliteit in een compacte organisatie kon toekomstige senior medewerkers nog weleens over de streep trekken, meent Tom de Nooij, collega bij Riskonet en tevens ook managing partner. Tegen hen zegt hij: “Je vindt bij ons de ruimte om de topadviseur te zijn, om echt dichtbij de klant staan en zijn of haar gids te zijn. Tegelijk denk je en werk je als meedenkende ondernemer aan de uitbouw van Riskonet. We zijn ambitieus, we willen vooruit! Wie zich daarin thuisvoelt, is altijd welkom voor een goed gesprek over werken bij de ‘Partner for the Unexpected.”

Wil jij ook topadviseur worden en samen verantwoordelijk zijn voor de huidige én toekomstige klanten van Riskonet?
Heb je interesse in ons bedrijf? Lees hier dan onze vacature voor Senior Consultant Risicobeheer.

Contact

Ron de Bruijn

De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam
The Netherlands
+31 85 043 79 40
info@riskonet.com

Contact

Özlem Emgen

FSM Mah. Poligon Sokak Buyaka İş
Kuleleri Kule 3 D.1,2,3,4
Ümraniye İstanbul Türkiye
+90 533 21 12 051
info-tr@riskonet.com

Contact

LeSzek Golachowski

Rakowicka 1
31-511 Kraków
Poland
+48 663 336 844
biuro@riskonet.com

Contact

Chris Brits

Unit 9, 4 Homestead Ave
Bryanston Dr, Johannesburg
2191, South Africa
+27 83 456 7424
info-za@riskonet.com