Uitnodiging workshop: beïnvloeden van onwenselijk risicogedrag

Hoeveel richtlijnen, protocollen en procedures er ook worden gemaakt, bepaalde gedragspatronen zijn bijzonder hardnekkig. Met alle risico’s van dien. In de Riskonet-workshop op het NARIM-congres bespreekt Thijs H. Homan waar dit risicovolle gedrag vandaan komt en hoe u het kunt ondervangen.

29 maart


Volgens hoogleraar Thijs H. Homan is het veranderen van risicovolle gedragspatronen vooral een machtsvraagstuk. Op uitnodiging van Riskonet geeft Homan tijdens het NARIM-congres een buitengewoon leerzame workshop, waarin hij een nieuw perspectief op risicogedrag presenteert.  Samen met de deelnemers dringt de hoogleraar Change & Implementation door tot de binnenkant van risicogedrag. Hoe beleven de betrokkenen het? Onder welke voorwaarden komen zij in beweging?

Volgens Homan ligt het antwoord op deze vragen in de betekenis die organisaties aan gedragspatronen geven. En in interactie! Daarom krijgen deelnemers alle ruimte om hun eigen ervaringen met onwenselijk risicogedrag toe te passen op het nieuwe perspectief dat Homan introduceert. Veiligheid begint waar richtlijnen en procedures ophouden belooft een workshop met grote gevolgen te worden. Deze workshop wordt u aangeboden door Riskonet. U bent van harte uitgenodigd. Inschrijven kan op de website van NARIM.

Thijs Homan is hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit Nederland. Daarnaast begeleidt hij complexe veranderprocessen bij grote organisaties. Recent verscheen zijn boek In Control? over de steeds verder toenemende lavastroom aan audits, controles en inspecties.

Contact

Ron de Bruijn

De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam
The Netherlands
+31 85 043 79 40
info@riskonet.com

Contact

Özlem Emgen

FSM Mah. Poligon Sokak Buyaka İş
Kuleleri Kule 3 D.1,2,3,4
Ümraniye İstanbul Türkiye
+90 533 21 12 051
info-tr@riskonet.com

Contact

LeSzek Golachowski

Rakowicka 1
31-511 Kraków
Poland
+48 663 336 844
biuro@riskonet.com

Contact

Chris Brits

Unit 9, 4 Homestead Ave
Bryanston Dr, Johannesburg
2191, South Africa
+27 83 456 7424
info-za@riskonet.com