Master Class ‘Risk and HSE management through soft controls’

Heeft u in uw organisatie het Risk and HSE-management strak geregeld? Dan geeft u mogelijk de allergrootste factor in het geheel nog te weinig aandacht. De mens! Vergeet de manuals, de meetings, de (veelal technisch georiënteerde) voorschriften en richtlijnen en leer deze meest onderschatte – softe – succesfactor kennen en sturen!

14 oktober


In de driedaagse Master Class ‘Risk and HSE-management through soft controls’ geven erkende experts u diepgaand inzicht in de menselijke aard. U leert de cultuur op de werkvloer kennen en met succes beïnvloeden. Met ‘softe skills’ en ‘softe controls’ wordt het keihard veiliger! Wilt u dit als Risk- en HSE-manager zelf onder de knie krijgen om deze factoren met succes te managen? Dan is deelname voor u cruciaal.

Waarom deelnemen?
De winst van de Master Class is dat u zich als risicoprofessional verder kan ontwikkelen. U leert effectief de cultuur en de veiligheid beïnvloeden, doordat u de mens en zijn gedrag leert kennen en sturen. Daarmee zorgt u ervoor dat organisaties betere en andere keuzes kunnen maken om het veiliger te laten worden.

U leert het van de experts
De Master Class wordt georganiseerd en verzorgd door Safety Improvement Company, ondersteund door Riskonet. In drie dagen bieden de trainers, Dr. Walter Zwaard en Ing. Guus Koomen, u de instrumenten om effectiever met softe skills en controls te werken. U mag tevens gastcolleges van experts op deelterreinen verwachten, zoals hoogleraren op gebieden van veiligheidscultuur en organisatiekunde.

Aanmelden
In deze PDF leest u alles over het programma, de kosten en de aanmelding.

Contact

Ron de Bruijn

De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam
The Netherlands
+31 85 043 79 40
info@riskonet.com

Contact

Özlem Emgen

FSM Mah. Poligon Sokak Buyaka İş
Kuleleri Kule 3 D.1,2,3,4
Ümraniye İstanbul Türkiye
+90 533 21 12 051
info-tr@riskonet.com

Contact

LeSzek Golachowski

Rakowicka 1
31-511 Kraków
Poland
+48 663 336 844
biuro@riskonet.com

Contact

Chris Brits

Unit 9, 4 Homestead Ave
Bryanston Dr, Johannesburg
2191, South Africa
+27 83 456 7424
info-za@riskonet.com