De kern van Riskonet bestaat uit een internationaal team met leden in onder andere Turkije en Polen.

Specialisten

Specialisten

De kern van Riskonet bestaat uit een internationaal team met leden in onder andere Turkije en Polen. Klik hier voor een nadere beschrijving.

Lees meer

Internationaal adviesnetwerk

Riskonet brengt professionals samen op werkterreinen als brandveiligheid, brandmeld- en brandblusinstallaties en brandveiligheidsconcepten, overstroming, natuurrampen, arbeidsrisico’s en -veiligheid, toeleveranciersrisico’s, aansprakelijkheid, productie-uitval door interne en externe factoren, inbraak en andere criminaliteit.

Lees meer

Internationaal adviesnetwerk

Riskonet Blog

Seminar: grote veranderingen in NFPA 13 op komst

Er zijn grote veranderingen op komst bij de brandveiligheidsstandaarden van de NFPA. Zo gaat met name de NFPA-standard 13 volledig op de schop. Voor iedereen die in zijn professie met deze standard werkt, is snel ‘bij’ zijn een must, zegt Tom de Nooij, managing partner bij Riskonet. De Nooij, tevens Senior Instructor bij NFPA, vindt daarom het NFPA-seminar van 15 tot en met 19 oktober dit najaar in Rotterdam een “niet te missen kans om in relatief korte tijd diepgaand te worden bijgepraat over de veranderingen”. In deze blog legt Tom uit waarom.